måndag 14 januari 2008

Lyxkrog och pointers!

I lördags var jag och Kim ute och käkade på restaurang Aveny no 1. Det finns 2 restauranger där, den ena ligger längst upp och är lite lyxigare (tyvärr stängd) och den andra som vi besökte, Dantes, ligger i entréplan. Vi började med en varsin smarrig fördrink, riktigt mysigt, vi satt i den inglasade bardelen och kikade ut över ett regnruskigt avenyn.

Maten var Italienskinspirerad och verkligen supergod. Risotto med kronärtskocka, buffelmozarella med körsbärstomater, bergtunga och citronmarinerad kotlett var ungefär det vi åt till för- och varmrätt. Som dessert tog vi bara en bit ost men var då så mätta att vi höll på att smälla av. Tyvärr var det halvtomt på restaurangen hela kvällen, något vi anser mycket konstigt då både maten, lokalerna och servicen verkligen är förstklassiga.

Efter det tog vi oss vidare till Caleo, alltid lika trevligt barhäng men tyvärr väldigt få sittplatser. Så vi valde att gå vidare upp till Heaven 23 för en drink. Otroligt goda och stora drinkar, det måste ni prova!!!

Avslutningsvis mötte vi upp med några kompisar på nya innestället Push - coolt ställe men töntigt med sk. pointers som pekar ut vilka som får komma in. Ingen kö alltså utan det gäller att falla vakterna i smaken...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket du ju måste ha gjort eftersom du dessutom fick ta med dig ett gäng 20-åriga killar före hela kön!

Anonym sa...

Ha ha, ja man får ju vara lite ödmjuk ibland...