onsdag 24 september 2008

Naglar!


Ikväll har jag bestämt mig för att göra mig av med de vackra lösnaglarna med fransk manikyr som jag införskaffade till bröllopet. Det var lättare sagt än gjort. Klockan är halv tolv och jag sitter fortfarande och sliter o drar och filar och putsar för att få loss det enormt starka lagret akryl som etsat sig fast på mina stackars tunna, frasiga vanliga naglar. Någon som har ett tips hur man kan återställa sina vanliga naglar efter denna tortyr???

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, du Petra har varit i denna situation för inte alls länge sen...I Venedig för att vara exakt, det är näst intill omöjligt att få bort akrylnaglar, men har hört att röd aceton är det enda som fungerar, och jag kan säga att mina riktiga naglar tog oerhört mycket stryk av detta, men är på bättringsvägen äntligen!!
Kramis

Anonym sa...

Åh! Stackare när jag tog bort mina tippar fanns endast en tunn sliten overheadliknande hinna kvar. blev inte bra förens allt växt ut. Tyvärr! fast hon hade verkligen misshandlat mina naglar. Du kanske inte har riktigt sån otur?! Det är bara att vänta.

Petra Örn sa...

Såhär 2 dagar senare kan jag säga att jag fortfarande har ont i mina stackars fingertoppar. Lillfinger och tumnageln gick av så långt in att det blödde. Och nu ser naglarna verkligen ut som flammigt, tunt OH papper....aj aj aj, nääär ska de bli återställda?!?!

När hade du tippar förresten Frida?

Anonym sa...

Ajajajaj! Du måste klippa av dem. Annars kommer de att brytas ändå, de är alldeles för tunna och ömtåliga nu för att vara långa. Sen ska du få låna Toughen Up av mig, det är ett genomskinligt lack som man tar varannan dag, som ett underlack och stärker upp naglarna. De kommer bli fina igen, du har ju inte haft tippar så länge. Oroa dig inte!