lördag 29 november 2008

Myskväll med Frida

Igår hade jag och min väninna Frida en riktig myskväll - först 3 rätters middag och vin på Elite i Göteborg och sedan några goda drinkar på Caleo och Locatelli. Det var riktigt kul att få träffas och prata tillsammans bara hon och jag (småbarnsföräldrar som vi är). Snart kommer jag upp till Lidköping och hälsar på, jag lovar! Mer info finns på Fridas blogg!






Sissi och Frida på Smögen 2003..................

4 kommentarer:

Anonym sa...

Gud vilken vacker bild du lagt in.Vad mysigt vi hade där på smögen.
Du har nog länkat fel för när man klickar händer ingenting.

Petra Örn sa...

Jag tycker ni var så söta så! Solbrända o fina. Nu har jag fixat länken också =)

Anonym sa...

Hej Petra!

Kul att titta in på din blogg och se hur ni har det i storstan... Har du tips på bra hotell med hyfsat pris för en natt i göteborg innan jul för mannen och mig? Du verkar ha mer koll på sånt än jag. Tänkte överaska men vet inte riktigt vilket jag ska välja. Kram till dig och Kim och Viktor narturligtvis.
Sofia Bernstrup - fd Sol

Petra Örn sa...

Hej Sofia! Kul att höra från dig, hoppas allt är bra! Hotellen brukar ha bättre priser på helgerna nu innan jul så jag skulle satsa på Rubinen på Avenyn eller kanske Gothia Towers? De kan ha hyfsade helgpriser faktiskt. Vill ni ha något mer personligt och mysigt så kan ni kanske testa Lillton bakom Annedal, det ser riktigt mysigt ut! Good luck! Kram Petra