Här kommer mitt smarriga recept på fyllning till canapéer;
1 pkt små canapéskal (små)
färska champinjoner eller kantareller
1-2 scharlottenlökar
matlagningsgrädde
vitvinsvinäger
salt
peppar
persilja till garnering
Gör såhär; bryn scharlottenlök och hackad svamp i lite smör cirka 5 minuter. Tillsätt ett par skvättar vitvinsvinäger och en skvätt grädde (inte för mycket) och låt puttra någon minut tills det fått en krämig konsistens. Smaka av med salt och peppar och garnera med färsk persilja när ni fyller canepéerna.
samt;
rökt skinka (tärnad)
halv burk creme fraische
lite cayennepeppar
1 ägg (kokt och hackat)
lite salt och peppar
persilja till garnering
Gör såhär: tärna skinkan och blanda ihop med övriga ingredienser. Fyll canapéerna och garnera med persilja.
1 kommentar:
Haha var det skinka i? De var så goda så jag åt sju styckna :-)
Skicka en kommentar