måndag 13 augusti 2007

MÖHIPPA!

Nu är det gjort! Jossan blev möhippad i lördags och jag tror faktiskt att hon både blev nöjd och överraskad. Äntligen slut på alla lögner och undanflykter.Vi hade i alla fall en superrolig dag/kväll/natt/morgon som jag sent ska glömma. Ni som av någon anledning inte får veta allt om vad som hände (typ Mike) får sluta läsa här;

Dagen började med att vi lurade upp Jossan hit, se närmare beskrivning här. När hon kommer står vi alla tjejer i rosa och sjunger "Chapel of Love" och skålar i champagne. Därefter åt vi en hejdundrande frukostbuffé, tack Elin!

Sedan bar det av till Mix Megapol Radio City för låtinspelning. Det slutade med att vi alla stod och skrålade i studion, hi hi, mycket kul!

Därefter lite småpinsamma uppdrag, bland annat fick hon köpa "nya" kläder som hon skulle ha på sig och det blev en vit sparkdräkt i lite bunnystil. Sen fick hon fota en Mike - hur han ser ut om 20 år, resultatet blev...förvånande.

Bubbel på en uteservering i solen och sedan det jag tror var Jossans höjdpunkt - stylad av en make up artist fick hon ta supersnygga foton hos en proffsfotograf. Vi andra käkade snittar och drack bubbel såklart. Tack lunchteamet för supergoda snittar, pajer och sallad - mmmmm.

Vi avslutade "aktiviteterna" med 90 minuters magdans - kul och jobbigt!! Jossan var strålande duktig!

På kvällen käkade vi god mat och drack bubbel och drinkar hemma hos Jasmina, där Josie bland annat fick måla en liten tavla. Sedan bar det av till Deep där ett stort champagnebord väntade och vi dansade oss yra till fram på småtimmarna. Tack alla ni som hjälpte mig att fixa en superrolig möhippa till Jossan!







2 kommentarer:

Anonym sa...

det hade du fixat bra,verka som en kul möhippa /kram sam

elsa hade skitkul på dagis idag , jag lämnade henne nästan två timmar och det var inga problem !!!

Anonym sa...

Nämen vad roligt!! Hon är så duktig, mosters älskling!