lördag 25 oktober 2008

Cannellioni med tomat och ostsås!

Ikväll var vi sugna på Italienskt så jag slängde ihop en cannillioni med vegfärs, soltorkad tomatsås, basilika och ost. Här kommer lite bilder från middagen samt recept;

På inköpslistan; Färska lasagneplattor, Glenn Strömbergs soltorkade tomatsås på flaska, ostsås, veg. köttfärs, lök, sallad, parmesan.

Bryn köttfärs och lök i smör i en gryta eller panna, tillsätt ca 2 dl vatten, basilika, oregano, chilipeppar, svartpeppar och salt och låt puttra ett par minuter.

Dela lasagneplattorna i fyrkanter och fyll med köttfärs.

Fördela en slev köttfärs på varje platta, rulla ihop och lägg rullarna i en smord form.

Ringla över ost och tomatsås och toppa med riven ost. Gratinera i ugn i ca 25 min på 200 grader.

Servera med en god sallad. Här har jag gjort en sallad med paprika, tomat, solrosfrön, vinegrette och parmesan.

Man och son tyckte att det var smarrigt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

tjaba jag vill ha sån mat....../sammy

Petra Örn sa...

...javisst, det är bara att komma till Götet så får du Petras mat!