söndag 16 september 2007

Bröllopet!

Ääääntligen, nu är det klart.

Efter månader av planering och hemlighetsmakerier är bröllopet mellan Mike och Jossan avklarat. Det var en helt underbar dag på alla sätt och jag tror att brudparet är mer än nöjda.

Såhär gick det till;

Den närmsta familjen anslöt till slottet redan på fredag eftermiddag/kväll. Mina snälla föräldrar + bror åkte ner till Göteborg från Karlstad för att ta hand om vår lille son.

På kvällen riggade jag och Kim i Orangeriet (middagssalen) och rekade med personal på plats. Innan dess hann vi avnjuta en underbar middag bestående av marulk med potatiskaka och hummerskum samt vit choklad med bärmousse till efterrätt. Underbart gott!

På fredagen ösregnade det och vi var alla jätteoroliga för att även lördagen skulle bli regnig.

Jossan och Mike hade ordnat en stor svit av oss där vi installerade oss och trivdes mycket bra!

Lördag: Strålande sol!!!!

Lördag morgon började med en härlig frukostbuffé. Därefter kom hår- och sminktjejerna och började genast fixa med oss tjejer. Över fyra timmar satt vi där och blev stylade och man kände sig verkligen som en prinsessa när vi satt där med mousserande vin, jordgubbar och två jättesöta tjejer som stylade och fixade.

Efter det var det dax att åka med Hasse i Bentley-bilen till kyrkan. Oj oj oj vilken känsla!
Victor slöt upp med oss innan vi gick in i kyrkan - såååå söt och duktig. Han och jag gick före och sedan kom Hasse och Jossan in...Inte ett öga torrt kan jag säga!

Efter kyrkan var det dax för bubbel och lite snacks medan brudparet åkte iväg för fotografering. Sedan bar det av till slottet igen där Befeeter vakter stod vid ingången och det var uppdukat med champagne och jordgubbar utanför slottsentrén.

Efter brudskålen och då alla gäster format ett hjärta av sig själva var det dags för middag i Orangeriet.

Kim som var Toasmaster hälsade alla välkomna och drog igång middagsfesten med buller och bång! Jag är sååå stolt över Kim som fixade hela körschemat galant och höll i hela middagens happenings nästa helt på egen hand. Han hade stenkoll på allt från ljud, bild, ljus, sång, tal, spex etc etc. Helt otroligt bra blev det och allt var tack vare honom! Du är bäst Kim!!!

Vi skrattade så vi vek oss dubbla under nästa hela middagen. Sen grät vi en skvätt också vid några rörande tal...

Maten bestod av rostad kronärtskockssoppa smaksatt med OP och med en potkäs samt slottets egna knäckebröd och ost.

Hälleflundra med kräfttimbal, krasse, ruccolasallad och hyvlad parmesan.

Röd caprin och Blå getmögel från lillängens mejeri i Värmland, klassisk Brie samt lagerbad och kvittenmarmelad samt pumpernickel.

Till detta några underbara viner från Frankrike och Tyskland.

Efter det öppnade baren och det var Disco dans inpå småtimmarna. Hur lyckat som helst!

Tack för en underbar dag allihopa!!! Särskilt tack till brudparet som var så strålande vackra. Och tusen tack för presentkortet på Selma Spa som vi fick. Härligt! Tack också till värdparet Hans och Krista, mina underbara svärföräldrar. Samt mina älskade föräldrar och lillebror som tog hand om Victor hela helgen, det hade aldrig funkat utan er, tusen tusen tack!

Nu ska jag sova.



Inga kommentarer: